Cautare

61314 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (4.24 secunde)
Deputatul PSD de Suceava Tudor Mohora a declarat ca PSD trebuie sa-si argumenteze propria pozitie referitoare la tema alegerilor anticipate, care vor fi impuse de Putere, in loc sa se multumeasca cu votul negativ acordat de populatie actualei guvernari.
Noi insa trebuie sa ne aratam foarte clar disponibilitatea pentru un astfel de proiect politic“, le-a spus Calin Popescu-Tariceanu, la Suceava, reprezentantilor organizatiilor liberale din zona Moldovei. ... “Vreau astazi sa reiterez aceasta disponibilitate din punctul meu de vedere si sper si din punctul dumneavoastra de vedere.
Un medic fals din Suceava a abuzat mai multe tinere. ... Acolo, mai era o fata din Republica Moldova, mai tinerica, care patise acelasi lucru ca si mine, cu vreo 40 de minute inaintea mea, a spus una dintre victimele lui Mihaita.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, din nou, luni dimineata, in judetul Suceava, unde, incepand cu ora 9,00, va vizita mai multe localitati calamitate de inundatiile din ultima perioada.
Intrebat daca apreciaza ca ar fi potrivita in acest moment actiunea de suspendare din functie a presedintelui Basescu, Iliescu a raspuns:
Cel mai ridicat nivel al acestor preturi este inregistrat in judetul Suceava, unde o gigacalorie poate costa 213,6 lei. ... Sumele propuse de catre ANRE pentru cele 22 orase din tara vor fi analizate de catre administratiile locale.
Senatoarea Ecaterina Andronescu a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare. ... Arcadie Sfirnaciuc, din comuna Marginea, judetul Suceava, un profesor care duminica a implinit 100 de ani.
Editia de anul acesta a Horei Bucovinei a adunat la Frasin, in fosta tabara din Bucsoaia, mii de suceveni si turisti, veniti sa guste din produsele traditionale de stana, dar si sa asculte muzica populara din Bucovina.
Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. ... Pe langa cei 17 suspecti din Romania sunt cautati alti 11 in Spania. ... Suspectii au fost adusi la Parchetul Suceava pentru audieri.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. ... Lucian Bode sustine ca informatiile colectate pana acum indica faptul ca atacul ar fi legat de contrabanda de tagari din frontiera de Est.
Cel mai mare clopot fabricat la noi in tara va ajunge la Manastirea Sfantul Mina din Suceava. Acesta cantareste 10 tone si este confectionat din cupru si bronz.
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie. Printre cei scosi din spital au fost si 57 de nou nascuti.
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
Seful Serviciului de Permise Suceava a fost trimis in judecata pentru ca ar fi primit spaga de peste doua milioane de euro din partea mai multor elevi ale unor scoli de soferi.
Luptatorii Detasamentului de Politie pentru Interventii Rapide Suceava coordonati de comisarul Ioan Zavate, seful Politiei Siret, au descins ieri dimineata la o locuinta din Dorohoi. Insotiti si de ofiteri ai Biroului de Investigatii Criminale din al doilea municipiu, ei au perchezitionat casa lui Gheorghe B.
Din cauza ninsorii abundente, rafalelor de viscol puternic si a vizibilitatii spre zero, Aeroportul Stefan cel Mare Suceava a fost inchis.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Din aceasta noua pozitie, prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut ieri partidelor politice "sa-si asume institutia prefectului", aratand ca mizeaza in activitatea sa pe sprijinul tuturor fortelor politice care activeaza in judet.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ieri ca a initiat infiintarea unei asociatii profesionale a prefectilor si subprefectilor din tara, care sa fie un organism consultativ pentru interesele inaltilor functionari publici.
google-analytics.com